Cerc de lectură peste 1 zi

 

Vă invităm să participați la o nouă întâlnire a cercului de lectură. În cadrul întâlnirii vom discuta despre romanul scris de Hermann Hesse - Narcis și Gură-de-Aur.

Dragostea față de Dumnezeu, zise el încet, căutându-și cuvintele, nu este întotdeauna una și aceeași cu dragostea față de Bine. Ah, de-ar fi atât de simplu! Ce este bine, știm, că este cuprins în porunci. Dar Dumnezeu nu este numai în porunci, ascultă ce-ți spun, poruncile nu sunt decât fărâma cea mai măruntă din ființa lui. Se prea poate să îndeplinești, întocmai, poruncile și să fii foarte departe de Dumnezeu.

24 octombrie 2018 | Ceainăria Respiro | ora 19.00

* ÎN CADRUL EVENIMENTULUI POȚI FACE O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR. 

** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

 

Locuri disponibile: 14

Seară de colorat peste 2 zile

Viața emană culoare. Fiecare emoție, fiecare întâmplare, vârstă sau persoană, fiecare melodie pe care o savurăm, drum de parcurs, imagine care ne captează privirea și la fel fiecare vis. Totul are culoare. Totul are farmec. Atunci când refuzi să mai vezi asta, viața devine alb-negru. 
Așadar, nu refuza șansa de a-ți creiona viața, pe 25 Octombrie, de la ora 19:00, la Ceainăria Respiro, în compania unor prieteni noi sau vechi. Te invităm să te recreezi prin desen și culoare, muzică ambientală și socializare. 
Cărțile de colorat, cărție poștale, culorile și buna dispoziție sunt din partea casei. 
Bonus: Biscuiți și limonadă răcoritoare.

** ÎN CADRUL EVENIMENTULUI POȚI FACE O DONAȚIE CĂTRE ASOCIAȚIA RESPIRO PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI BUNA DESFĂȘURARE A EVENIMENTELOR. 

*** CHANGE OF PLANS? Dacă nu mai poți ajunge, te rugăm să intri pe e-mail-ul de confirmare și să apeși pe secțiunea AICI, ca astfel să lași locul liber altcuiva.Locurile sunt limitate și ne dorim ca oamenii interesați să aibă acces la evenimentele noastre. Dacă lipsești de mai multe ori de la evenimentele la care te înscrii, nu vei mai putea să participi. Îți mulțumim pentru înțelegere! 

Locuri disponibile: 15